Bleva – følg med i utviklingen.

Bleva er et avløpsselskap organisert av flere grunneiere her på Ble. Vi har vært i kontakt med Flesberg Kommune, som generelt henviser til den fellesløsning som Bleva organiserer. De kan også tilby foruten vann- og avløpsrør (inkl. mottak av grå- og svartvann mot sentralt renseanlegg) rør for strøm og klargjøring for fiber. Så vidt vi kjenner til er anlegget ikke satt i drift i noen områder pt. Vi forsøker å følge utviklingen nøye og mottar gjerne innspill og tips fra såvel brukere, grunneiere, kommunen eller fra Bleva.

Vannløsning organiseres ofte utenom Bleva, men forutsetter at man har godkjent avløpshåndtering.

Gode, miljømessige bærekraftige og økonomiske drftsløsninger er særdeles viktig for å bevare Blefjell som et kvalitativt og ikke minst attraktivt fjellområde i fremtiden. Vi vil nok fremover både se egne lokale løsninger i kombinasjon med anlegg drevet etter mønster fra Bleva – kontrollert og regulert at Flesberg Kommune innenfor de miljømessige rammebetingelser som gjelder. I menyen til venstre finner du link til Bleva – her kan du følge prosjektet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*