Tilsyn gjennomført hos Bleva

BLEVA er underlagt streng kontroll iht utslippstillatelsen som ble gitt, i forhold til vårt opplegg for oppsamling, distribusjon og rensing av avløpsvann. I dag gjennomførte Flesberg kommune tilsyn med anlegget. Ingen anmerkninger ble gitt, kun positive tilbakemeldinger, og vårt kontinuerlige arbeid med videreutvikling av anlegget, løsningene og gjennomføringsopplegg ble godt mottatt.

I slutten av april gjennomførte vi møte med en av våre hovedleverandører Opplandske rørsystemer, som besvarte positivt våre ønsker om visse forbedringer i løsninger. Det gjør at distribusjonsnettet vil være enda mer brukervennlig for ettersyn og vedlikehold. Sammen med en oppfølging av brukerne mht hva som slippes i avløpet, så er vårt mål en mest mulig vedlikeholdsfri hverdag i årene fremover. Til beste for både BLEVA, brukerne og miljøet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*