TV, bakkenett og fiber – vi jobber aktivt med saken

Vi har endelig fått etablert dialogen med Numedal Fiber for å vurdere utbygging av fiber til hyttene i området vårt ved Borge-Blestua-området. De har hatt en hektisk oppstartsperiode, og fokuserer nå på fibring i dalen og grendene i Flesberg. Det gir samtidig grunnlaget for fibring av hytteområdene. BLEVA har allerede tatt høyde for å kunne fibre området, da vi har lagt trekkerør for fiber i bakken helt fra Beinsvannet og renseanlegget og helt opp til Blestuaområdet – og sør og nord for dette området. Numedal Fiber jobber nå med plan for en overordnet prosjektering for området.

TV-signalene skal legges ned 2. september (etter planen), og etter dette må man finne alternative løsninger for hytteområdene vedrørende TV-signaler. Fiber er ett av alterantivene, og det vil samtidig gi deg internett på hytta med de bruksmulighetene det gir den enkelte.

Vi jobber aktivt for å få fibertilbudet på plass, så snart som mulig. Vi gir info straks vi vet mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*