Indianerstamme ved Hønevatnet

16.08 traff vi 6 Ble-indianere som hadde satt opp sin lavvo ved Hønevatne sammen med stammens høvding John Erik. «Dette har vi gjort mange år på rad» forklarer høvdingen oss.

Se SÅ STOR! Jo nærmere kameraet jo større… Her ser vi at stammen også har fått besøk fra en annen kjent storfisker. «I år har jeg bare tatt 30 ørret, men i fjor fikk jeg 107» forklarer storfiskeren John Erik.

Stammen hadde fått 7 ørret når vi besøkte leiren lørdag og viste stolt frem den fine lavvoen. Høvdingen kunne nyte en flott ny seng, mens stammen ellers fant seg godt til rette på et lavere nivå. Det så ut til at alle storkoste seg på Ble og gledet seg til dagens middag – koteletter. Ørreten måtte spares for å vise frem til resten av familien der hjemme… Vi får bare si «skitt fiske» og ønsket familien en riktig god Ble-helg !

108K-fiske1608-2008

72K-sengen

Fiskerene

132K-John-Erik-stammen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*