Vekslende vær, men stort sett fine forhold i fjellet

30.03 hadde Flesberg Røde Kors en populær stand på veien opp til Strutåsen. Det er alltid trygt å vite at de er i nærheten. For de som ikke vet det så har Røde Kors sin base rett nedenfor Blestua. Det å støtte Røde Kors er viktig – da støtter vi også oss selv og understreker at vi setter pris på den dugnadsinnsatsen som er så viktig for oss alle. Eller har været den 29. og 30. mars vært tildels vekslende – vi har opplevd nydelig påskesol og plutselige snebyger og grått vær. Skiføret har vært bra og tildels «skarpt» og mange vi snakket med gikk på universalklister – og med nysne som la seg i sporet var det nok mange som opplevde «lugging» og nesten bråstopp. God påskestemning og mange blide fjes ja det var det !
Raue-Krossen-30-03-2010

2903-2010

2903-2010-II

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*