Bleknerten 2010

Årets skirenn skjærtorsdag 01.04.2010 ble vellykket med hele 90 blide deltakere. I år har vi også en ny sponsor ICA Kongsberg så da
vanket det også litt påskegodt for store og små.

I god tradisjon arrangerte SBV i dag 1.04.2010 årets skirenn Bleknert`n. Det var imponerende 90 deltakere som hadde en flott skidag sammen med familie og venner. I år kan vi også ønske velkommen til en ny sponsor ICA Supermarked Berja Senter i Kongsberg. Vi setter pris på gode sponsorer som gjør slike positive arrangement mulig. Som relativt ny hytteeier på Ble var Gudrun fra ICA`s hovedkontor også tilstede. Hun var godt fornøyd med dagen og synes det er vitkig at næringslivet kan gi et positivt bidrag til slike arrangement. Det setter vi pris på så da stikker vi jo også innom ICA i Kongsberg neste gang – ikke langt fra jernbanen.

ICA-BILDET-web

ICA-Gudrun

Det var stor aktivitet til tross for litt gråvær og våt snø, men det la ingen demper på god gammel Ble-stemning. Med godt bidrag nok en gang fra viktige ressurspersoner som John Erik og speaker Jan Petter ble det svært vellykket. Takk for innsatsen til alle som bidro til et vellykket skirenn.
Blesua-0104-2010

John-Erik

Øverst ser vi Ella Sofie så tre sterke brødre Adrian 7, Nikolai 5 og William 3 år. Julie er 6 1/2 mens en glad Thomas m stolt pappa er 3 år. Det var bare blide fjes og alle var vi imponert over innsatsen og fullføringen av dagens Bleknert`n – tenk hele 90 stilte til start i dag !

Ella-Sofie

Adrian-Nikolai-William-web

Julie-web

Thomas-og-pappa-web

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*