Mye våt snø er tungt !

Anne-Lise-og-Olav-02042010-
Sjekk taket og takrenner nå. Kombinasjonen med snesmeltning og mye våt snø er en stor belastning for tak og ikke minst
takrennene, som er under konstant press nå. Forbygg skader og måk av tak og ta ut tung is i takrennene.

Været til tross – det var mange på ski i dag også. I godt driv oppover mot Strutåsen traff vi i dag Anne Lise og Olav som de fleste kjenner som arrangører av Bleruslær`n – vår natursti

En snørik dag, men det hindret ikke at det var mange blide fjes i løypene oppover fjellsiden. I spreke kliv og i godt humør som alltid traff vi de to. Her har vi alle noe å lære – kombinasjonen av et godt humør og mye på tur enten det er høst eller vinter er nok en god oppskrift på det gode liv ! Vi rakk å veksle noen ord og forsto at det var mye besøk på hytta av både barn og barnebarn. Etter «God Påske» var det rask og målrettet gang mot Strutåsen. Dette er tydeligvis oppskriften på mye positiv energi som ikke minst vi kjenner gjennom 10 sammenhengende år fra Bleruslær`n.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*