Høst-bilder fra Ble

Det er vakkert i fjellet nå folkens … og spennende opplevelser venter deg på Ble. Ta en titt på årets «storfisk» i Hønvatn! Selv Mikkel Rev blir snill på Ble.

To bergarter har smeltet sammen – ser nesten ut som snø! Kanskje noen kan forklare oss hvilke bergarter vi ser her?
Selveste Blefjell reiser seg mot en blå himmel  hvor skyene dramatisk brer sine armer ut mot oss. Da er det bare å finne frem termosen og sette seg ned.

Tid for refleksjon – utrolig vakker planet – og hvor heldige vi er som kan oppleve slike stille stunder… i en urolig verden.. Rart med det – når vi går på fjellet kommer refleksjonen og roen – kanskje fordi vi kommer så nær naturen?  Vi trenger alle tid til ro og refleksjon – finne oss selv!! Det finner vi på Ble !!

Stein-og-himmel-0409-web

Steinen-0409-2010

I år har han sendt oss spennende bilder som viser at selv fisken fra Hønvatn har blitt større enn i fjor. «Selv Mikkel blir snill og tam på Ble» sier høvdingen og viser stolt frem beviset på at selveste Mikkel blir med på kveldskosen foran teltet. Stor opplevelse for både store og små – varige minner fra en god barndom på Ble – slike minner er godt å ha med seg. Naturen kommer nærme når vi er på Ble !

Reven-2-web

Reven-1_web

Fisken-beundres

Christian-0409-2010-web

Lenger innpå fjellet traff vi en stolt Christian, som var på fjelltur med «Mommo» og «Mofa», «Mamma og pappa er i England så da kan jeg kose meg på tur her» fortalte en ung og
flink Ble-gutt der han satt i solen og hvilte seg før turen hjemover.

Ole-Sjuve-0409-web

Ole Sjuve fra Horten var tidlig oppe og nøt morgenstunden med sin fiskestang. «Vi har bedriftshytte på Gvelven – og jeg har vært her oppe
i mange år» sier Ole som mener at man burde fiske mye mer – fisken blir mange og små om vi ikke gjør det avslutter han før vi vandrer videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*