Æresmedlemmer i Søndre Blefjell Vel

4N6C3984På årsmøtet i Søndre Blefjell Vel ble det besluttet å ta inn i vedtektene muligheten for å utnevne æresmedlemmer i Søndre Blefjell Vel. Dette ble vedtatt, og på samme møte ble tre medlemmer utnevnt til æresmedlemmer.

De tre som ble æresmedlemmer er Anne Lise Næss, Arne Støer og Einar Huslende.

Anne Lise Næss var sammen med mannen Olav Næss i mange år ildsjelene bak arrangementet Blerusler’n. De var begge også veldige aktive i dugnadsarbeidet i regi av foreningen, og hadde i mange år flere tillitsverv i foreningen.

Arne Støer har drevet dugnadsarbeid på løypenettet på Blefjell i mange tiår. I deler av perioden har han gjort dette arbeidet uten hjelp fra andre, men overfører nå sin detaljerte kunnskap om sommerløypene til den yngre generasjonen i Nærløypelaget. Men han er fortsatt også selv en aktiv pådriver og deltaker i løypearbeidet på Blefjell.

Einar Huslende er et navn som vel er kjent av de fleste som har beveget seg på ski på Blefjell. Han er tidlig oppe om morgenen hver vinter for å kjøre opp skiløypene på søndre Blefjell slik at de er klare når alle vi andre spenner på skiene noen timer senere. Det er ham vi kan takke for at vi har noen av landets flottest skiløyper år etter år.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*