Støtte til Foreningen Blefjell gir ny løypemaskin

På siste kommunstyremøte før sommeren vedtok Flesberg Kommune å inngå en samarbeidsavtale med Foreningen Blefjell som innebærer en årlig støtte på kr 500 000 til foreningen. Avtalen løper i 5 år. Denne avtalen kom i stand som en følge av eiendomsskatten som ble innført tidligere i år. IMG_2231

Etter at avtalen var inngått hadde Foreningen et ekstraordinært årsmøte, der det ble vedtatt å gå til innkjøp av en ny Løypekjøringsmaskin som skal ha base på Fagerfjell. Til sammen vil det da være 7 løypemaskiner i drift på Blefjell, hvorav Foreningen Blefjell eier to.

Du kan lese litt mer om samarbeidsavtalen her: Samarbeidsavtale Foreningen Blefjell

Og en sak om løypemaskinen her: Løypemaskin Foreningen Blefjell

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*