2 thoughts on “Innkalling til årsmøte 2015

 1. Takk for fyldig årsberetning.
  Fra innkallingen forstår vi at det ikke er innmelding saker til avstemming eller informasjon.
  Vi kommer til å savne Blesnurrene, men velger allikevel å bli på hytta i kveld.

  Takker for god innsats med løyper og stier – og lykke til med videre arbeid.

  Med den nylig innførte eiendomsskatt, ventes det også betydelig bidrag fra kommunen i forhold til generelle utviklende tiltak for ferdsel og friluftsliv. Det er ønskelig å høre hvordan foreningen er påpasselig med å følge opp dette..

  Med vennlig hilsen Rune og Kari-Ann

  • Hei!

   Spørsmålet kom også opp på årsmøtet i går. Som du kanskje har fått med deg, har Foreningen Blefjell fått en støtte på kr. 500 000 fra Flesberg kommune i fem år, noe vi selvsagt er veldig glad for. I tillegg planlegger vi i Søndre Blefjell Vel å søke prosjekt-støtte fra Flesberg kommune i forbindelse med neste års skilt-prosjekt i løypenettet vårt. Vi vil selvsagt også forsøke å følge med og fange opp om det er andre muligheter for prosjektstøtte som kan være aktuelle for oss å søke om.

   Mvh
   Jan Sølve Borlaug

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*