Dugnad på ny skiløype

Medlemmer fra Søndre Blefjell Vel har i høst jobbet med å ferdigstille den nye skiløypa som er planlagt mellom Blestua og Bleheisen. Arbeidet har stort sett bestått i fjerning av busker og noen trær, slik at løypemaskinen skal kunne ha en fremkommelig vei. Noe arbeid gjenstår fortsatt, men vi håper å kunne kjøre noen testturer med maskinen denne vinteren. Om du har hytte i et område av Blefjell slik at du tror du vil ha nytte av denne skiløypa, hadde vi satt stor pris på om du kan sette av en dag eller noe slikt for å hjelpe til med å få forholdene best mulig på dette strekket. Ta ta kontakt med foreningen på post@sondreble.org.

Her følger noen bilder fra dugnaden:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*