Testkjøring av ny skiløype

Løypa mellom Blefjellheisen og Blestua er nå i vinterferien test-preparert med nydelig spor.

En super trasé som gjør strekket mellom heisen og Blestua vesentlig kortere. Dette gjør det enkelt å f.eks. ta skiløypa bort og ta heisen opp på fjellet. Eller om man har hytte ved Sjuvasslia og er oppe på fjellet, kan man dra nedom Borges kiosk eller Blestua og gå derfra og rett hjem gjennom ei fantastisk flott Skiløype som ender ut i bunnen av slalombakken,

Ved Bleheisen starter løypa i venstre kant av bakken (når man ser oppover), ca 50 meter oppe i bakken.

Ved Blestua kan man velge å gå inn på løypa to steder. Enten fra parkeringsplassen, ca 100 meter bortenfor Blestua (retning Bleheisen). Eller man kan ta av fra Strutåsen-løypa, ca 200 meter ovenfor Blestua (på det første, flate myrområdet).

Ei meget flott løype, som er laget på dugnad av medlemmer i Søndre Blefjell Vel og preppes av Blefjell Løypeforening, og som vi nå anbefaler alle å prøve!

God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*