Nytt æresmedlem i Søndre Blefjell Vel

4N6C7322 - EditedPå årsmøtet den 19. mars ble Ole Jørgen Huslende utnevnt til æresmedlem i Søndre Blefjell Vel, for sin lange innsats for å løypeforholdene både for sommerløyper og vinterløyper i vårt område.

På møtet ble følgende begrunnelse lest opp:

Du er en person som alltid er positiv, med et smil på lur.

Du er en person som alltid sier JA og hjelper til med alt hva vi andre i nærløypelaget måtte trenge hjelp til, både hva gjelder utstyr og kunnskap om det vi skal gjennomføre.

Du gjør alle andre rundt deg gode med ditt brennende engasjement, det inspirerer alle rundt deg og gir arbeidsglede til folk rundt deg i dugnadsgjengen.

Du er kunnskapsrik og faglig dyktig, dette gjør at kvaliteten på arbeidet som utføres alltid blir av beste merke og fagmessig kvalitet.

Du har i mange mange år brent for fjellet og utviklingen av vårt nærområde, både hva gjelder sommerstier og vinterløyper. Fantastisk!

Du er alltid først ute når det er dugnad og ivrig etter å starte opp dugnadsarbeid og utvikling av nærområdet vårt gjennom hele året.

Du er en meget stødig og fin person vi ser på som «HEL VED» , du sier alltid med lett og fin tone at du kan slipe ei sag eller fikse det og det. Du blir en solid  «farsfigur» for oss ungutta på dugnaden som vi setter veldig pris på!

4N6C7326 - EditedDu er også en veldig samlende grunneier representant som i mange år har skapt et veldig flott samarbeid mellom grunneiere, campingvogneiere og hytteeiere i vårt nærområde.

Det er når vi jobber sammen vi får til ting, du er en slik samlende person som folk har tillitt til og som vi er veldig glade for at vi har med i Nærløypelaget vårt.

Vi ønsker å takke deg og gratulere deg med Æresmedlemskapet! Det er høyst fortjent!

Vi gratulerer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*