Ønsker du å bidra til et enda bedre Blefjell?

Det nærmer seg årsmøte, og SBV er på utkikk etter flere personer som ønsker å bidra til å gjøre Blefjell til et enda hyggeligere sted å være.

Søndre Blefjell Vel har de senere årene hatt en god økning i aktiviteten. Vi har jobbet mye med å bedre både sommer- og vinterløypene, og har får tiden et større prosjekt gående der vi har fått tildelt midler fra Turskiltprosjektet i Buskerud Fylkeskommune til å bedre skiltingen i fjellområdet vårt. Vi arrangerer også et barneskrenn i påska og en natursti for familier på høsten, og begge disse arrangementene har satt nye deltakerrekorder flere ganger de siste årene.

Vi trenger både personer som kan bidra i forbindelse med løypearbeidet og på arrangementene våre. I tillegg til at du kan hjelpe til så det blir enda bedre å være på hytta her oppe, får du god innsikt i hva som skjer i området vårt, og du kan være en av dem som legger føringer for hva vår velforening skal fokusere på i det videre arbeidet fremover.

Dersom du kunne tenke deg å hjelpe til, eller bare har noen spørsmål, kan du kontakte leder av valgkomiteen  John-Erik Nilsen på telefon 908 59 758, eller epost johneriknilsen43@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*