Vårens dugnader

Dugnadsgjengen i Søndre Blefjell Vel har bestemt seg for å kjøre årets to første dugnader lørdag 13. mai og lørdag 03. juni, og vi trenger din hjelp til å få ferdigstilt kloppingen i området Kjørkesteinen – Strutåsen – Blefjellheisen. Mye av disse stiene er allerede ferdig kloppet, men nå skal vi få gjort ferdig de aller siste delene av disse stiene. På disse dugnadene vil vi også gjøre noen forberedelser til oppsettingen av skilt som vi har planlagt senere i år.

Vi starter med en kopp kaffe og en Blesnurr kl 10 ved Blestua. Du kan selv velge hvor lenge det passer å være med, men etter dugnaden vil noen av de som er med ta en matbit og en «Ble-prat» på Blestua.

Dersom det ikke passet så bra denne gangen, men du gjerne deltar en annen gang, send en epost til post@sondreble.org , eller en sms til 992 58 998. Du vil da få en sms neste gang vi planlegger å samle en gjeng for å fikse mer på stiene våre.

Om du har muligheten til å hjelpe til litt lørdag den 13. mai, send gjerne en epost til post@sondreble.org , eller kontakt løypesjef Karl Arne Lia på tlf 992 58 998, eller bare møt opp på lørdagen.

Tusen takk for hjelpen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*