Mange muligheter for å hjelpe til i september

Søndre Blefjell Vel holder for tiden på å sette opp nye skilter i vårt område, og vil de nærmeste ukene ha flere samlinger der vi vil jobbe med å få ferdigstilt mest mulig av dette prosjektet. Dette er en del av det såkalte Skiltprosjektet, der vi setter opp nye skil som følger den nasjonale merkestandarden, tilsvarende vinterskiltene som Blefjell Løypeforening har satt opp på fjellet. Dette gjør at vi får en enhetlig og flott merking på Blefjell!

Vi har i september satt opp dugnad disse dagene:

Lørdag 9. september Kl. 10:00

Lørdag 16. september Kl. 10:00

Lørdag 23. september Kl. 10:00

Lørdag 30. september Kl. 10:00

Om du har mulighet til å stille en av disse dagene, takker vi får all hjelp vi kan få!

Vi starter med en kopp kaffe og en Blesnurr ved Blestua. Du kan selv velge hvor lenge det passer å være med, men etter dugnaden vil noen av de som er med ta en matbit og en «Ble-prat» på Blestua.

Dersom det ikke passet så bra denne gangen, men du gjerne deltar en annen gang, send en epost til post@sondreble.org , eller en sms til 992 58 998. Du vil da få en sms neste gang vi planlegger å samle en gjeng for å fikse mer på stiene våre.

Om du har muligheten til å hjelpe til litt en av disse dagene, send gjerne en epost til post@sondreble.org , eller kontakt løypesjef Karl Arne Lia på tlf 992 58 998, eller bare møt opp på lørdagen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*