Rekordantall på løypedugnad

Vi kjører i høst dugnader gjennom flere helger, for å komme et godt stykke videre på både løypekloppingen og skiltprosjektet. Da er det ekstra moro å oppleve at vi i helgen hadde rekordstore 19 stykker som møtte på dugnad for å hjelpe til med å gjøre fjellet enda litt flottere å bevege seg i.

Denne lørdagen fikk vi gjort masse når vi kunne dele opp i 4 arbeidslag og gyve løs på sluttspurten nå i vårt 5 år lange skiløype-, kloppe- og skilt-prosjekt i området Åslandseter, Solobua, Borge, Blestua, Strutåsen og Blefjellheisen

Nå kjører vi hardt på for å ferdigstille før Årets Bleruslær’n med klopper, stolper, skilt og avstander på de forskjellige gåturene i vårt område. Derfor kjører vi dugnader HVER lørdag fra 10.00- 15.00 nå fremover. Og når 19 dukker opp får vi gjort mye!

Her er noe av det vi fikk jobbet med i helgen:

1. Trond fikk sammen med Kjetil planlagt en forbedret nedfart i skiløypa inn mot Blefjellheisen. Der må vi lage 2 nye bruer på dugnad og Kjetil graver og planerer bedre inngang for løypa inn i bunnen på skiheisen. Det blir supert å få på plass og vi jobber hardt for å klare dette før snøen kommer.

2 og 3. To flotte kloppe-lag oppe på fjellet , som virkelig fikk gjort mye godt arbeid lørdag. Den ene gruppa i området rundt Solobua ned mot Borge / Åslandseter. Den andre gruppa tok mye på stien fra Lille Langevatn opp mot Strutåsen. Meget flottjobb utført av begge de to gjengene!

4. Rydding i skiløypa mot Blefjellheisen og ny skiløype ned i hyttefeltet til Bjøråsen/ Kristian Vatnebryn og Dag Åsmund Billstad. Her planlegger vi tilførsel løype for hyttene og i første omgang ned til Bjørstua Camping. Denne kan vi selvsagt utvikle og ta lenger nedover senere. Hytte og camping eiere får da Ski inn-out og kan la bilen stå og gå rett ut i løypa når man skal på tur innover fjellet

5. Vi planlegger også utbedringer og ekstra broer noen steder. Brua på Tornemyra ble tatt av flommen, den skal vi løfte tilbake og bygger høyere fundament på. I tillegg planlegges det en ny bro på strekningen mellom Blestua og Tornemyra.

De neste helgene skal vi jobbe videre på ferdigstillelse av strekningene nevnt over, pluss å få opp stolper og skilt i skiltprosjektet. Målet er at alle skal få se nye og flotte skilt når de kommer opp på hytta i høstferien!

Møt opp på Blestua klokken 10 kommende helg eller neste, og du kan være med på å bidra på dette flotte fjellet vårt!
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*