Penger til Gapahuker og Infotavler

Tidligere i vinter søkte vi i Søndre Blefjell Vel sammen med Fjellparken Hauk om penger til å sette opp to Gapahuker på Blefjell fra Sparebankstiftelsen DNB. Og det var stor glede i styret da vi for et par uker siden fikk beskjed fra DNB i Kongsberg om at vi har fått til sammen 100 000 kroner til dette formålet. Dette ville vært svært vanskelig for foreningen å finansiere på egenhånd, og bidrar at vi kan gjøre det enda litt lettere å komme ut på tur.

Glade givere og mottakere. F.v. Therese Askeland og Marit Norendal fra DNB, Trygve Paulsen fra Fjellparken Hauk, Jan Sølve Borlaug fra Søndre Blefjell Vel, og Helge Giørtz fra Fjellparken Hauk

Det er ikke bestemt hva slags type gapahuker som skal velges, eller hvor de skal plasseres. Vi vil nå gå i dialog med grunneierne for å finne en best mulig plassering av disse i terrenget vårt.

Dersom du har tilgang til Laagendalsposten, kan du også lese om tildelingen her.

Foreningen har som kjent i et par år nå hatt et turskiltprosjekt gående, støttet av Gjensidigestiftelsen, Buskerud Fylkeskommune og Flesberg kommune. Etter nyttår søkte vi på en såkalt reste-pott fra dette prosjektet, og fikk innvilget 77 755 kroner til å sette opp infotavler ved utfartsårene i vårt område. Disse vil inneholde et stort kart og litt informasjon om Blefjell. For de av dere som har sett Bjefjell Løypeforening sine infotavler, så vil disse følge samme malen.

Vi takker begge disse to stiftelsene for bidragene, og gleder oss til å komme i gang med dugnadsarbeidet for å få dette på plass!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*