Nedre Stamløype utbedret

Vår utrettelige dugnadsgjeng var i februar ute og gjorde en del forbedringer på Nedre Stamløype.

Vi kjørte to løypedugnader i Skiløypa mellom Blefjellheisen og Blestua. Nå er løypa ryddet for greiner som hang ut i skiløypa og som dermed kom i veien for Tråkkemaskina når den kjører skispor

Selv om vi tok dugnadene tidlig om morgenen, når det var minst trafikk i løypene, traff vi på mange ivrige skiløpere og barnefamilier på vei opp på fjellet med pulk i det flotte vinterværet. Vi fikk veldig mange positive kommentarer og mange som takket veldig for denne nye løypa til Blefjellheisen, dette var ei super flott løype som de brukte masse og som knyttet hyttene sammen med resten av fjellet var noen av kommentarene!

Takk igjen til ivrige dugnadssjeler som er med på å opprettholde både skiløyper og klopper, nå er det god plass til løypemaskinen hele veien bort og vi både håper og tror denne løypa nå er kommet for å bli- viktig løype som mange har blitt veldig glad i.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*