Årets første dugnad gjennomført

Slik så de gamle kloppene ut

På lørdag var det klart for årets første dugnad i Søndre Blefjell Vel. Som mange har sett har vi mye kloppematerialer som ligger ute, klare til å bli brukt til å bedre de våteste delene av stiene på Blefjell. Og vi bestemte oss for å starte på en av de meste trafikkerte stiene, den som går langs Hønevann fra Blestua rett før Strutåsen. Her har den eksisterende kloppingene blir veldig slitt de siste par årene, og vi ønsket derfor å bytte ut den med nye klopper.

Vi har fem stykker som startet med en Blesnurr og litt kaffe på Blestua, før vi ruslet opp der det skulle jobbes. Vi fikk skiftet ut et av de mest kritiske stedene, men det er fortsatt mye som står igjen. Det er derfor planlagt nye dugnader hver lørdag i september. Vi oppfordrer alle som har muligheten til å stille opp, da vi trenger all den hjelpen vi kan få for å få forbedret mest mulig av disse gamle kloppene. Ta gjerne kontakt med oss på post@sondreble.org, eller kontakt løypeansvarlig Karl Arne Lia på tlf. 992 58 998.

Det ferdige resultatet

2 thoughts on “Årets første dugnad gjennomført

  1. Hei, lurer på å være med på dugnad førstkommende lørdag, men finner ikke klokkeslett for oppmøte?

    Mvh Bjørn Hagen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*