Da er gapahuken på plass!

Veldig god dugnadsinnsats gjorde at vi i løpet av et par helger har fått satt opp gapahuken vår ved Store Langevann.

Gapahuken er et resultat av en tildeling fra DNB-Stiftelsen, i samarbeid med Fjellparken Hauk. Byggesettet ble bestilt fra Rysstad Laftebygg i 2020, men pga koronaen fikk vi først kjørt det ut i vinter. Vi mobiliserte en god gjeng fra foreningen til å hjelpe til med å sette den opp, og godt oppmøte gjorde at det å få satt byggesettet sammen gikk veldig raskt.

Det gjenstår å få satt opp en ute-do i tilknytning til gapahuken, og i tillegg skal vi merke og kloppe en sti fra hovedstien ned til der gapahuken står.

Vi oppfordrer alle til å ta den i bruk, men minner om at det er viktig at man tar med seg alt søppel og så videre hjem igjen. Det er ingen «vaktmester-ordning» på en slik gapahuk, og skal vi få det trivelig der, må alle bidra til dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*