Kontakt oss

For å kontakte oss bruk følgende :
E-post:              post@sondreble.org
Sms/Mobil         +47  958 97673  (Til styrets leder Jan Sølve Borlaug)
Våre medlemmer er velkommen til å ringe alle dager hele året.
Skulle du ikke treffe meg – send en SMS eller legg igjen en melding.
BLI MEDLEM – BIDRA TIL Å UTVIKLE BLEFJELL !
Dersom du ikke er medlem i SBV, men ønsker å melde deg inn kan du velge det som er enklest for deg.
1. Klikk på e-post adressen over
2. Ring oss på mobil 958 97673
3. Send en SMS til samme telefonnummer.
HUSK ! Oppgi navn, e-post og et telefonnummer vi kan nå deg på.
Har du lyst til å være med å bidra med aktiviteter, løyper, web-arbeid, i styret, eller i arbeidsgrupper etc. – så setter vi pris på å høre fra deg!
VI vil også gjerne høre fra deg dersom du har forslag til aktiviteter eller områder vi bør fokusere på.

6 thoughts on “Kontakt oss

  • Hei!

   Hvis du tenker på skiforholdene på Blefjell så er det fortsatt mulig å gå på ski oppe på fjellet, men du må regne med at skiene må av en del steder. Vannene er ikke trygge, og vær forsiktig ved passering av snøbroer osv. Så vidt jeg vet blir det ikke kjørt opp løyper lenger.

 1. Hei,
  Et spørsmål om støtte til løypekjøring på Blefjell:
  Siden Flesberg kommune nå støtter med kr 500.000,- pr år i 5 år, skal vi i foreningen vente med støtte til dette ?
  Eller evt. Bør beløpene vi støtter med spares til senere bruk ?
  Fint om vi kan få foreningens mening.

  • Hei!

   Vi i SBV er naturlig nok veldig glad for at Flesberg har gitt denne støtten til Foreningen Blefjell. Dette bidraget har gjort at de har kunnet kjøpe inn en ny løypemaskin som er stasjonert på Fagerfjell. Dette har gjort at de andre maskinene har blitt mer avlastet, og vi kan kjøre opp nye løyper. En av de nye løypene som man jobber med å få åpnet er en nedre løype mellom Blestua og Bleheisen.

   Vi planlegger derfor å videreføre vårt bidrag til Foreningen Blefjell, for å bidra til flere og enda bedre løyper på Blefjell.

   Møt gjerne opp på årsmøtet vårt i påsken, der vi helt sikkert også kommer til å prate litt om dette bidraget til Foreningen Blefjell.

   Mvh
   Jan Sølve Borlaug

 2. Hallo! Jeg lurer på om dere ikke kan ha en Facebook side så det er litt lettere å følge med. Vi har nå hatt hytte på Ble i 2 år, har vært med å hjelpe til en gang på skiløpet. Men lettere å få bidratt når man ikke må fysisk gå inn på siden her. Man glemmer det litt. Å har dere noen treff.? Hadde vært hyggelig å bli litt kjent med andre som er medlemmer i veltet . Hilsen Inger lise Nielsen

  • Hei!

   Vi har ikke egen facebook-side, men bruker i steden facebook-gruppen Blefjell til å annonsere når vi har aktiviteter o.l.

   Vi har ikke treff, men engasjer deg gjerne i noen av våre aktiviteter, så blir man raskt kjent med andre. Vi skulle for eksempel gjerne hatt litt mer hjelp når vi arrangerer Bleknerten i påska og bleruslærn i høstferien. Send i å tilfelle en epost til post@sondreble.org, så skal vi legge deg til på hjelpe-listen vår 🙂 På årsmøtet hver påske gir vi også en del info om det arbeidet vi har gjort på Blefjell siste året.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*